סלט חזה ברווז בגריל
אם יש לך כמהין, שמן זית, חזה ברווז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, סלט חזה ברווז בגריל עם שמפניה-ויניגרט דבש, ו ברווז בגריל חזה קלאב פניני (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש את החסה ולקרוע לחתיכות בגודל ביס.
קו שקית פלסטיק גדולה עם גיליון נייר גרירה.
מוסיף את הירוקים ומניח גיליון אחר על גבי אותם. קרוב ומקרר.
בסיר בינוני של מים רותחים מומלחים קלות, לבשל את שעועית לימה טרי במשך 10 עד 15 דקות עד במכרז. (אם משתמשים בשעועית קפואה, מבשלים 1 עד 2 דקות.)
לנקז, להתקרר מתחת למים קרים, ולנקז שוב. תניח בצד.
לשפשף את עור הברווז עם הקורנית. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד.
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני.
מוסיפים את הפלפלים, משליכים מדי פעם, מבשלים עד נבול, כ -10 דקות, באמצעות כף מחוררת, מסירים את הפלפלים לקערה ומניחים בצד.
להעלות את החום גבוה. כאשר המחבת מתחילה לעשן, מוסיפים את שדי הברווז, העור בצד למטה. מבשלים עד העור הוא זהוב, על 4 דקות. הסתובב וצרוב במשך 3 דקות נוספות עד שדי הברווז הם נדירים. (מגרשות מוגשות בצורה הטובה ביותר נדיר; עבור נדיר בינוני, לבשל על 2 דקות יותר.)
הסר מהמחבת ושמור על צלחת חמה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ עם מלח ופלפל לפי הטעם. בהדרגה לטאטא את הנותרים 6 כפות שמן.
מוסיפים את הירוקים וזורקים למעיל. מחלקים את הירוקים בין 4 צלחות מנה ומפזרים את שעועית לימה רצועות פלפל.
חותכים את שדי הברווז על פני התבואה לפרוסות דקות ומסדרים על הירקות.
מפזרים עם chervil ו כמהין אופציונלי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;