קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות82
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

סלט חם של כבדי עוף, פפריקה מעושנת ושרי

סלט חם של כבדי עוף, פפריקה מעושנת ושרי
צריך משקאות ללא גלוטן? סלט חם של כבדי עוף, פפריקה מעושנת ושרי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, שיני שום, סלט רקטות, וכבדי עוף לארוז. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק שרי-שום עם פפריקה מעושנת, סלט תפוחי אדמה מעושן, ו ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה.

הוראות

1
שים את כל החומרים לרוטב לתוך מעבד מזון, ואז יז למשחה מחוספסת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
שים את אגוזי לוז הנותרים על תבנית אפייה, צלי במשך 5 דקות עד קלוי קלוי, בערך קוצצים, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
עכשיו להפוך את הסלט להוסיף את שמן זית וחמאה למחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מטגנים במהירות את הכבדים ב 2 קבוצות עד השחמה, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את השרי, ואז בועה לכמה דקות על חום גבוה. מערבבים ברוטב ולאפשר לו להתעבות ולחמם דרך. להתיז במיץ לימון, ואז עונה לטעם. להלביש את עלי הסלט עם מעט חומץ שרי. כפית את הכבדים והרוטב על צלחות הגשה, מפזרים עם אגוזי לוז קצוצים קלויים, ואז לפזר על עלי סלט לבושים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם