קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט טאקו סטייק

סלט טאקו סטייק
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו סלט טאקו סטייק כמעט מפורסם, סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר, ו סלט טאקו גורמה דרום מערב בקי או נאצ'וס עם סטייק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים כל צד של סטייק החצאית עם כמון, אבקת צ ' ילה, וקמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2
יוצקים את השמן למחבת ברזל יצוק גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את סטייק החצאית. מבשלים עד בינוני נדיר, שלוש עד ארבע דקות בצד, תלוי כמה עבה הסטייק. (130 ° F. הוא אידיאלי, אז אם החיצוני הוא קרמל יפה, אבל בפנים רושם מתחת על מדחום בשר, רק להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד שהוא צודק. כאשר מסיימים, מניחים את הסטייק בצד לפחות חמש דקות. חותכים לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערה גדולה, מוסיפים את הרומיין, מלפפון, עגבניות, גבינה, אבוקדו, 1/2 סלסה כוס, ושתי כפות של שמנת חמוצה. לזרוק עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחלקים את התערובת בין ארבע קערות גדולות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להוסיף צ ' יפס טורטייה לאורך הצדדים של הקערה, או פשוט להתפורר אותם ולזרוק אותם פנימה מעל כל קערה עם 1/4 של סטייק בגריל, בתוספת כפית נוספת של סלסה ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.