זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו סלט טאקו סטייק כמעט מפורסם, סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר, ו סלט טאקו גורמה דרום מערב בקי או נאצ'וס עם סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים כל צד של סטייק החצאית עם כמון, אבקת צ ' ילה, וקמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2
יוצקים את השמן למחבת ברזל יצוק גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את סטייק החצאית. מבשלים עד בינוני נדיר, שלוש עד ארבע דקות בצד, תלוי כמה עבה הסטייק. (130 ° F. הוא אידיאלי, אז אם החיצוני הוא קרמל יפה, אבל בפנים רושם מתחת על מדחום בשר, רק להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד שהוא צודק. כאשר מסיימים, מניחים את הסטייק בצד לפחות חמש דקות. חותכים לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
להוסיף צ ' יפס טורטייה לאורך הצדדים של הקערה, או פשוט להתפורר אותם ולזרוק אותם פנימה מעל כל קערה עם 1/4 של סטייק בגריל, בתוספת כפית נוספת של סלסה ושמנת חמוצה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.