קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית

סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית
סלט פורל מעושן עם אבוקדו ואשכולית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא את ארוגולה, פורל מעושן, צנוניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן, סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו, ו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את העור מן הטרוטה. על תבנית אפייה, לשפשף את העור עם שמן זית, ואז לאפות במשך כ 10 דקות, עד פריך. פתית את הטרוטה לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פורלפורל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה, לטאטא את 1/4 כוס שמן עם מיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכוליות, להסיר את כל החפירה הלבנה המרירה. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את החלקים לחתיכות 1 אינץ'.
6
בקערה בינונית, בעדינות לזרוק את האבוקדו עם 2 כפות של ההלבשה. בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה, endives ובצל אדום עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את חתיכות האשכוליות, צנוניות פרוסות וטרוטה מעושנת ואת ההלבשה הנותרת וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פורל מעושןפורל מעושן
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
8
הוסף את האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
9
מורחים את הסלט על צלחות. לשבור את העור פורל לרסיסים, לפזר על סלטים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פורלפורל