קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות94
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחורף
מגזין

סלט ירקות חורף חם עם ריקוטה ועשבי תיבול

סלט ירקות חורף חם עם ריקוטה ועשבי תיבול
סלט ירקות חורף חם עם ריקוטן ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 81 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, גזר, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט ירקות חורף חם, חורף חם-סלט ירקות, ו סלט תפוחי אדמה חם עם עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' או סיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, כמון, כוסברה ורוזמרין, ערבוב לשלב, ולאחר מכן להוסיף את בריסל, גזר לבן וגזר. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הירקות יש השחמה מעט, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים את המניה ומערבבים, ומאפשרים לירקות להתרכך, 3 עד 4 דקות יותר. מערבבים את כרוב בקבוצות, עד נבול ולאפשר לבשל עד שכל הירקות סיימו לבשל. מערבבים את הפיסטוקים והחומץ, תיבול לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל. מחלקים את הירקות בארבע קערות ומעלה עם כף גדולה של ריקוטה, קמצוץ של מלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה