קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סלט סלק וארוגולה

סלט סלק וארוגולה
סלט סלק וארוגולה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיני שום, מיץ לימון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט ארוגולן וסלק סלק, ו סלט סלק וארוגולה.

הוראות

1
מניחים סלק לסיר גדול ויוצקים מספיק מים כדי לכסות את הסלק על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד הסלק הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
לנקז ולתת מגניב.
3
לקלף סלק, לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ', לחתוך פרוסות במחצית.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
מניחים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לרסק שום עם מלח בקערה קטנה באמצעות כף עד התערובת הופכת משחה. מערבבים מיץ לימון לתוך רסק שום. שמור על 1 כף רוטב לימון בקערה קטנה ויוצקים את הרוטב לימון הנותרים על סלק; לזרוק את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחלקים ארוגולה בין 4 צלחות; העליון כל צלחת עם סלק, גבינת פטה, זיתים; לטפטף סלטים עם שמן זית ושמר על רוטב לימון.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט