סלט סלק וגבינת עיזים קלוי עם ויניגרט בלסלמטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט בלסלמתית. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, תערובת לסלט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט סלק וגבינת עיזים קלוי עם ויניגרט בלסלמטי, סלטים רציניים: סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים, אגוזי מלך ודבש ויניגרט דיז'ון, ו סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים, ביצים, רימון, ויניגרט שקדים Marconan.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. סלק נקי ביסודיות. חותכים לחצי עם סכין חדה, ואז מניחים בתבנית אפייה קטנה מרופדת קלף.
טפטוף חצי משמן הזית על הסלק; אופים 40-45 דקות, או עד שהסלק רך כאשר פירסינג במזלג.
הסר סלק מהתנור; לאפשר להתקרר מעט. בקערה קטנה, להקציף יחד את השמן זית הנותרים חומץ בלסמי.
הסר את העור של סלק ולהשליך. קוביות סלק לחתיכות בגודל ביס.
מסדרים סלט לערבב על צלחת, מפזרים סלק גבינת עיזים מתפורר.
טפטוף עם רוטב בלסמי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.