קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סלק כבוש

סלט סלק כבוש
סלט סלק כבוש יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי הל, שמנת, חומץ סיידר, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סלט סלק כבוש, סלט סלק כבוש, ו סלט סלק כבוש.

הוראות

1
מניחים את הסלק בסיר ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים את הסלק, מכוסה באופן רופף, במשך 25 עד 30 דקות, או עד פירסינג בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את הסלק, שומרים 2 כוסות של נוזל הבישול. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשפשף את העורות.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את הסלק לרצועות ומניחים בצנצנת 1-ליטר, יחד עם בצל ושום. בסיר, לשלב את החומץ, סוכר, זרעי הל, שיני, מלח, ואת נוזל בישול שמורות.
מרכיבים שתצטרך
4
חום מספיק כדי להמיס את הסוכר, תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים חומץ חם נוזל על סלק, בצל ושום בצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לכסות, ומקרר לילה. (סלק כבוש ישמור במשך 1 שבוע במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה גדולה, לשלב סלק כבוש, gherkins, ותפוח. בקערה קטנה, למזג יחד את חזרת, שמנת חמוצה, מלח וסוכר, ולהוסיף לתערובת סלק כבוש. מערבבים בעדינות, מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים סלט מקורר.