קושימומחה
מוכן ב1 ש, 57 דק.
מנות6
ציון בריאות28
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סלק עם שקדים מרקונה מסוכרים

סלט סלק עם שקדים מרקונה מסוכרים
סלט סלק עם שקדים מרקונן מסוכר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 57 דקות. אם יש לך פריזי, מיץ תפוזים, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט סלק עם שקדים מרקונן מסוכרים, סלט אורז בר עם שקדים Marconan, ו סלט תאנה עם גבינת קברלס ושקדים מרקוניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בתבנית אפייה גדולה, לזרוק את הסלק עם 2 כפות שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 1 1/2 שעות, או עד למכרז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף לחתוך אותם 1/2 אינץ ' פלחי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
בינתיים, קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. בסיר בינוני, לשלב את 1 כף. של חמאה עם סוכר, סירופ תירס, קמצוץ כל מלח קאיין ולהביא לרתיחה, ערבוב, להמיס את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
מוסיפים את השקדים ומערבבים עד מצופה באופן שווה עם הסירופ. לגרד את השקדים על גיליון אפייה מצופה קלף בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים עם הסלק במשך כ 12 דקות, עד הזהב ו buggling.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
תן האגוזים מגניב במשך כ -25 דקות, ולאחר מכן לפרוץ לאשכולות קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
בסיר קטן, מבשלים את מיץ התפוזים מעל חום מתון עד מופחת 2 כפות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
7
בואו מגניב, ואז להעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להקציף בחומץ, חרדל, שאלוט. Gradullay להקציף ב 1/2 כוס שמן זית העונה את הרוטב עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את הסלק ופריזי וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
10
מעבירים את הסלט למגש או קערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מקשטים עם שקדים מסוכרים, מגלחים את הפקורינו למעלה ומגישים.(קלופים, סלק קלוי ואת ההלבשה ניתן refrierated לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. השקדים יכולים להתבצע שבוע מראש, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פקורינופקורינו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל