קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות25
מגזין

סלט עוף וצנון עם רוטב אבוקדו שמנת

סלט עוף וצנון עם רוטב אבוקדו שמנת
עוף וסלט צנון עם רוטב אבוקדו שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 155 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 אמרו שזה היה במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קרם fraîche, צנוניות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלט צנון עם רוטב אבוקדו, סלט עוף ברוטב אבוקדו שמנת, ו סלט עוף ברביקיו עם רוטב אבוקדו שמנת.

הוראות

1
תתחיל להכין את התחבושת. קוצצים את השאלוט דק ומניחים אותו בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את החומץ, מיץ לימון, וקמצוץ של מלח, לשלב ולהניח בצד כדי macerate בזמן שאתה מכין את שאר החומרים. (כמו אליס ווטרס מסביר, זה עוזר לקחת את העוקץ הן את שאלוט ואת החומץ.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
חותכים את בשר העוף בקוביות בגודל ביס. חותכים את הצנון וחותכים אותם בפרוסות עבות אם הם בצורת כדור, או לפצל אותם לשניים אם הם מוארכים. קוצצים את עשבי תיבול בערך. תניח בצד.יש לשטוף את האנשובי בקצרה כדי להסיר את המלח העודף. לטפוח יבש, לקצוץ דק, ולהוסיף את השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הבשר של אבוקדו מחית בערך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
5
מוסיפים את היוגורט ורוטב טבסקו, מערבבים בעשבי תיבול, וטוחנים על קצת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
מוסיפים את העוף והצנוניות, ומקפלים אותם בעדינות. טעם, להתאים את התיבול, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות