סלט פוטנסקה מתכון מוכן תוך 10 דקות בערך. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. זה מנות ראשונות יש 193 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל, שן שום, פטרוזיליה עלים שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט פוטנסקה, פוטנסקה סלט עגבניות עם צלפים מטוגנים, ו פסטה פוטנסקה, סלט לבבות ארטישוק שבור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים עגבניות, בצל, צלפים, זיתים, אנשובי, שום ופטרוזיליה בקערה בינונית. שמלה עם טפטוף של שמן זית כתית, רק מספיק כדי לייפות קלות את הסלט, 1 עד 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בלילת לחם תירס
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
מפזרים בזיליקום, מלח ופלפל, לזרוק שוב ולהתאים תבלינים, לטעמך.