קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פריסה עם לארדונים

סלט פריסה עם לארדונים
סלט פריסה עם לארדונים הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, ביצים, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, ו Frisee Aux Lardons (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, לבשל חצי בייקון על חום מתון עד רק פריך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעבירים את הבייקון לקערה וחוזרים עם הבייקון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון לתוך כוס מדידה קטנה כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מחממים את שומן הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את באגט חתוך ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כמה פעמים, עד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
6
להעביר את קרוטונים לצלחת להתקרר. לזרוק בקערה עם הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את חומץ היין הלבן. לשבור 1 של הביצים לתוך כוס קטנה ולהחליק את הביצה לתוך המים. חזור עם עוד 3 ביצים. מבשלים מעל חום מתון עד הלבנים הם המשרד החלמונים רכים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים עלומות מגש גדול מצופה מגבות נייר. חזור עם הביצים הנותרות. שמור את המים הלא חוקיים בבעירה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
ביצה עלומהביצה עלומה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מדוד את שומן הבייקון השמור למחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף מספיק שמן בוטנים שווה 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
11
מוסיפים את שאלוט, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
12
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
13
להקציף בחומץ היין האדום ולהסיר את הרוטב מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
להחזיר את הביצים עלומות למים רותחים לחמם במשך 30 עד 40 שניות. להביא את הרוטב בחזרה לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
15
מוסיף את frise בייקון קרוטונים בקערה, להוסיף את הרוטב החם ולזרוק היטב. מתבלים במלח ופלפל. תלולית את הסלט בקערות הגשה או על צלחות ומעל כל אחד עם ביצה עלומה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצה עלומהביצה עלומה
קרוטוניםקרוטונים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
16
הגישו מיד.
17
הפוך קדימה: הביצים ניתן לצוד עד 2 שעות קדימה. להכניס למקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני reheating.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
18
מניחים בסיר של מים רותחים במשך 30 עד 40 שניות, לנקז, לטפוח יבש לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
19
המלצת יין: אדום יבש אך פירותי עם חומציות טובה ואדמומיות קלה, כגון בוז ' ולה-כפרים, יכול לאזן את הטעמים בסלט זה. שתי אפשרויות טובות: לואי ג 'דוט (Louis Jadot) ב-1999 ותווית הפרחים ז' ורז ' דובוף (Georges Duboeueuf) ב-1999.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)