סלט קוב עם רוטב בלסמי שאלו ויניגרט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט קוב עם רוטב בלסמי Vinaigrette שאלוט. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון הודו, חומץ בלסמי, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלט קוב עם ויניגרט בלסמי, סלט קוב עם רוטב שום, ו סלט קוב עם ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1 כדי להפוך את ויניגרט, לשלב את חומץ, מלח, ופלפל בבלנדר. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את השמן.
להוסיף את שאלוט ו pulsebriefly לשלב.
יוצקים לתוך קערת הגשה וsetaside.
2 פאונד כל חזה עוף חצי בין 2 שקיות dutyplastic כבדות עם pounder בשר שטוח לעובי אפילו1 / 2 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל highheat בינוני.
מוסיפים את העוף ומבשלים, הופכים חצי דרך בישול, עד חום זהוב משני הצדדים, על 6 דקות.
הוסף כוס מים, להפחית את הכרתיכדי בינוני נמוך, וכיסוי. מבשלים עד חברת chickenfeels כאשר לחוץ במרכז, על 8 דקות.לחשוף, להגדיל את החום גבוה, לבשל עדהנוזל הוא התאדה והעוף הוא רוחש, על 1 דקה.
להעביר עוף ללוח גילוף ולתת מגניב.
חותכים את העוף לחתיכות בגודל ביס.
מורחים את החסה על מגש גדול. למעלה עם thechicken, עגבניות, אבוקדו, בייקון, boiledeggs קשה, וגבינה כחולה מסודרים בשורות.
מגישים מיד, עם ויניגרט עבר בצד.
Adapted from Diamond Dishes by Julie Loria (Lyons Press / $24.9
קטעים מתוך זכויות יוצרים 2011 על ידי ג ' ולי לוריה, באישור של Lyons Press