סלט קיסר בסיסי הטוב ביותר
עם כפית נסו סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קרוטונים: מחממים תנור ל 400 מעלות
לזרוק קוביות לחם עם תערובת שמן
מניחים קוביות לחם על מחבת סדין באופן שווה
מבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, מתהפך קרוטונים חצי דרך כדי לפנק את הביצה: בזהירות למקם ביצה במים רותחים, רק מכסה את הביצה.כבה חום ולתת לשבת במשך 1 דקה.מיד להסיר ביצה מן הביצה מים חמים ולתת מגניב באמבט קרח.הרכבת הסלט: בקערה גדולה, שום מחית, מלח, אנשובי, כוסברה קצוצה וחרדל עם 2 מזלגות כדי ליצור משחה עבה, העונה עם פלפל שחור טחון טרי
לפצח ביצה מפונקת לתערובת ולהכות בקצרה, להוסיף את מיץ לימון ולהכות עד חלקה
לאט להוסיף את שמן הזית תוך המשך להכות תערובת עם מזלג צריך להיות עקביות קלה, שמנת
מוסיפים את תערובת הגבינה המגורדת ומערבבים לשלב
להתלבש בעדינות את עלי רומיין על ידי גלגול העלים בקערה עם ההלבשה.
מניחים כל עלה על מגש עם כף למעלה
מניחים את קרוטונים בקערה עם שאריות ההלבשה ומערבבים בקצרה.כפית קרוטון ותערובת רוטב לתוך כל אחד מעלי הרומיין, באותה מידה
מקשטים עם כמה עלי כוסברה וחלפנוס פרוס
מתבלים בפלפל שחור סדוק ומגישים.אפשר לאורחים לתפוס את העלה ביד או להציע להם סכין ומזלג