קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט רסק תפוחים

סלט רסק תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך מרהיב. נסו סלט תפוחים אפרסקי, פאי רסק תפוחים, ו רסק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה. ממיסים את הממתקים החמים האדומים הקינמון במים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מערבבים וממיסים את הג ' לטין בטעם דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם דובדבןג ' לטין בטעם דובדבן
3
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את רסק התפוחים. צ 'יל במקרר 4 שעות, או עד הג' ל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה