קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שבע השכבות של קראפט

סלט שבע השכבות של קראפט
סלט שבע השכבות של קראפט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. אם יש לך סלרי, מיונז אמיתי מאיו, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח קפוא של סינקו דה מאיו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. וזה די טוב. מתכונים דומים: Bow-Tie ברוקולי סלט כרוב - קראפט, סלט קיסר קלאסי קראפט, ו סלט קונפטי עם רטבים סלט קראפט.

הוראות

1
מניחים ירקות בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שכבת סלרי, פלפל ירוק, בצל, בייקון ואפונה על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ירוקירוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מורחים מיונז באופן שווה על פני אפונה, מכסים את החלק העליון לחלוטין איטום עד קצה הקערה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
מכסים ומקררים 2 עד 12 שעות כדי למזג טעמים. לזרוק לפני ההגשה, אם תרצה.