סלט שלוש שעועית מסורתי
סלט שלוש שעועית מסורתי הוא תוספת ל-6 סועדים. מנה אחת מכילה 203 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 1.22 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שעועית שעועית, פלפל טחון, פלפלי פימנטו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך 8 שעות ו-55 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית לקטואובו וטבעונית . עם ציון ספונקולרי של 64% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: את קרינגל דני מסורתי - מדנמרק , לה פואס ננטז - בריוש מסורתי בטעם רום , וטארט תפוחים מסורתי .
הוראות
מערבבים בקערה שעועית ירוקה, שעועית שעווה צהובה, שעועית אדומה, בצל, סלרי, פלפל ירוק ופלפלי פימנטו.
ערבבו חומץ, שמן, סוכר, מלח ופלפל בסיר; הביאו לרתיחה. בשלו וערבבו עד להמסת הסוכר, כ-5 דקות.
הוציאו את הסיר מהכיריים ויוצקים את הרוטב על תערובת השעועית; מערבבים היטב לציפוי. מקררים עד שיתמזגו הטעמים, בין 8 שעות ללילה.