קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

סלט שעועית ותפוחי אדמה

סלט שעועית ותפוחי אדמה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו סלט שעועית ותפוחי אדמה. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ו-30 שלם מגיש 8 . מנה אחת מכילה 172 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק, פתיתי פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. סלט בקלה, תפוחי אדמה ושעועית מלח , סלט שעועית מחרוזת וסלט שעועית מחרוזת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שמים בסיר את תפוחי האדמה והשום ומכסים במים מומלחים היטב. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, כ-20 דקות; לנקז. כשהם קרירים מספיק כדי להתמודד אך עדיין חמים, חותכים בזהירות את תפוחי האדמה לשניים (תנסו לא למשוך את הקליפות) ומעבירים לקערה גדולה. קוצצים דק את השום ומוסיפים אותו לתפוחי האדמה יחד עם 2 כפות כל חומץ ושמן זית; מתבלים במלח. (חשוב לעשות זאת כשתפוחי האדמה עדיין חמים כך שהם סופגים את החומץ והשמן ומתובלים עד הסוף.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים מביאים לרתיחה סיר נוסף עם מים מומלחים היטב על אש בינונית. מקימים קערה של מי קרח ומתבלים אותה בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את ה-haricots verts למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים, 5 עד 6 דקות (נגסים שעועית כדי לוודא שהם מבושלים כראוי); מסננים ומכניסים מיד למי הקרח כדי "לזעזע" אותם, או להפסיק את הבישול. כשהם קרים, מסננים את ה-haricots verts ומניחים להם להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
חותכים אותם לשניים.
5
מוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה את ה-haricots verts, זיתים, אורגנו, בצל ירוק ופתיתי פלפל אדום. מערבבים כדי להתאחד היטב; טועמים ומתקנים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את יתרת השמן והחומץ, אם צריך. הסלט הזה טוב עכשיו, אבל הוא יהיה אפילו טוב יותר אם תתנו לו לשבת לפחות שעה אחת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
7
צילום: אנה וויליאמס