זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מיץ לימון, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אדאמה חסילונים וייטנאמיים, אדאמה חם וסלט שרימפס, ו סלט שעועית עם שרימפס וסלסה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשבור אטריות לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
2
מניחים אטריות במחבת nonstick גדולה, ומכסים עם מים רותחים. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ניקוז.
4
חותכים אטריות לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
5
נגב מחבת יבשה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים אטריות מבושלות, פולי סויה, ו 1/4 כפית מלח; לטגן 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים שום וחסילונים; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
פולי סויה
שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
הסר מהחום, ומערבבים הנותרים 2 כפות שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, פלפל, ושאר החומרים. זרוק בעדינות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.