סלט שרימפס בקארי בסנטה ברברה
סלט שרימפס בקארי בסנטה ברברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סאקה, מיונז, אגס אסייתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סנטה ברברה RV טיול + סלט עגבניות אפרסק פשוט, מרק צדפות סנטה ברברה, ו לינגוויני עם סרטנים ספוט סנטה ברברה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה. כיסוי וצינה.
שלב 1/2 כוס סאקה וצימוקים במדד זכוכית, ומיקרוגל גבוה 1 דקה או עד רותחים.
מביאים 1/4 כוס סאקה לרתיחה במחבת nonstick; להוסיף שרימפס. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 2 דקות או עד שהשרימפס נעשה.
מערבבים את תערובת המיונז, צימוקים, שרימפס, אגס, מנגו ושקדים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.