סלט תפוחי אדמה בייקון וגורגונזולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט תפוחי אדמה בייקון וגורגונזולה. מתכון זה מכין 6 מנות עם 454 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמנת, גבינת גורגונזולה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה אצבעות עם בייקון וגורגונזולה, סלט עוף בייקון גורגונזולה, ו סלט אנדיב עם בייקון, גורגונזולה ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את המיונז, השמנת החמוצה, הבצל, הסלרי, 1 כף עירית, מלח, פלפל וסוכר. מערבבים גבינה ו 1/2 כוס חתיכות בייקון. מקפלים פנימה עגבניות ותפוחי אדמה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. רגע לפני ההגשה מפזרים את יתרת העירית והבייקון.