סלט תפוחי אדמה גרמני עם ביצים הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 10 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . זה עובד היטב כתוספת אירופאית. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, זרעי סלרי, חומץ וביצים קשות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פנקייק נוטלה בננה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות Frikadellen , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
פורסים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להוסיף ביצים; לְהַפְרִישׁ. במחבת קטנה מבשלים בייקון ובצל עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מסננים, שומרים 3 כפות טפטופים.
4
מוסיפים בייקון ובצל לתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מוסיפים את שאר החומרים לטפטופים; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך מעט.