קושירגיל
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה טריקולור

סלט תפוחי אדמה טריקולור
סלט תפוחי אדמה טריקולור עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, מיונז, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. מתכונים דומים: סלט טריקולור, סלט טריקולור, ו סלט פסטה טריקולור.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את זהב יוקון ובטטות בסיר גדול ומכסה במים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה קלה על חום בינוני. מבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז אבל עדיין לשמור ולשמור על צורתם, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים ולתת מגניב עד רק מעט חם.
5
שים את תפוחי האדמה הסגולים בסיר בינוני לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה סגולתפוח אדמה סגול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים 1 כפית מלח ומביאים לרתיחה קלה על חום בינוני. מבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז אבל עדיין לשמור ולשמור על צורתם, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מסננים ולתת מגניב עד רק מעט חם.
8
בקערה גדולה, לשלב את שאר החומרים ומערבבים עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את תפוחי האדמה בעדינות לזרוק עד שהם מצופים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)