סלט תפוחי אדמה קלוי עם רוטב בלסמי
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלט תפוחי אדמה קלוי עם רוטב בלסמי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. אם יש לך תפוחי אדמה, חומץ בלסמי, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם רוטב בלסמי, סלט תפוחי אדמה בגריל עם רוטב בלסמי, ו בייקון וסלט בצל ירוק עם רוטב בלסמי.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
חותכים את תפוחי האדמה לתוך גושים 3/4 אינץ', ומניחים לקערה.
טפטוף עם שמן קנולה, ולהתפרס על תבנית אפייה. הפעל תפוחי אדמה כך הצדדים העור הם למטה.
מפזרים את תפוחי האדמה בקורנית, אבקת צ ' ילי, מלח כשר ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי האדמה הם חום זהוב, כ 45 דקות.
בקערת סלט גדולה, לזרוק בקלילות את תפוחי אדמה מקורר, בצל ירוק, פלפלים אדומים קלויים, זיתים, לבבות ארטישוק, פטרוזיליה, גבינת גורגונזולה עד משולב היטב.
מניחים את חומץ בלסמי, שמן זית, חרדל דיז ' ון, שום, אורגנו, ובזיליקום לתוך בלנדר, ואת הדופק כמה פעמים עד ההלבשה הוא מעובה וקרם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, שופכים על סלט תפוחי האדמה וזורקים בקלילות. צמרמורת במשך 4 שעות לפני ההגשה.