סלט תפוחי אדמה שמיר של אמא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה שמיר של אמא. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 245 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, תפוחי אדמה חדשים, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סלט תפוחי אדמה שמיר, סלט תפוחי אדמה שמיר, ו סלט תפוחי אדמה עם שמיר ודיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפוך את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
ניקוז, להתקרר באמבט מים קרח עד קר, על 5 דקות. השארת עורות על, לחתוך לחתיכות בגודל ביס, ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, שמיר עשב, בצל ירוק בקערה ומערבבים עד מעורבב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים תערובת מיונז על תפוחי אדמה לזרוק מעיל באופן שווה. התאם תיבול במידת הצורך. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, או בין לילה.