סלמון מאודה ברוטב גרגיר הנחלים
סלמון מאודה עם רוטב גרגיר הנחלים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 283 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי דפנה, חלב, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב לימון ופלפל וגזרת נחלים-סלט עשבי תיבול, סלמון עם רוטב לימון ופלפל וגזרת נחלים-סלט עשבי תיבול, ו סלמון מאודה עם רוטב שעועית שחורה מתובל.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, עד מופחת 3/4 כוס (כ 20 דקות). להשליך עלה דפנה.
מערבבים חלב קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בצבעי מים; מבשלים 30 שניות. תתחמם.מסדרים את פילה הסלמון בשכבה אחת בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' ומפזרים מיץ לימון, מלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד ומאווררים. מיקרוגל ב 4 גבוה 1/2 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם רוטב 1/4 כוס.
מקשטים עם גרגרי גרגיר הנחלים ופלחי לימון, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.