סלמון מהיר עם זיגוג זנגביל
אם יש לך זנגביל, מים, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 89%. מתכונים דומים: סלמון מהיר עם זיגוג זנגביל, סלמון עם זיגוג זנגביל, ו סלמון צלוי במחבת עם זיגוג סויה-ג'ינג'ר.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל באח.
מניחים סלמון על הגריל שחומם מראש; לבשל סלמון במשך 6 עד 8 דקות לכל צד, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מערבבים מים, חומץ אורז, סוכר חום, ממרח צ ' ילה, זנגביל, שום ורוטב סויה בסיר קטן על אש בינונית.
מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לבינוני ומבשלים עד שבקושי מעובה, כ -2 דקות.
מפזרים בזיליקום על גבי סלמון; זיגוג כפית על בזיליקום.