סלמון מעושן וכריך ביצה
סלמון מעושן וכריך ביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. אם יש לך ארוגולה, ביצים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. מתכונים דומים: כריך מועדון סלמון מעושן, כריך מועדון סלמון מעושן, ו סלמון מעושן וכריך Philadephia.
הוראות
להביא מים וחומץ לרתיחה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם; מבשלים 3 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
שלב גבינה, בצל, שמיר, ו 1/8 כפית מלח; להפיץ 1 כף גבינה תערובת על כל פרוסת לחם. למעלה כל מנה עם 1/4 כוס ארוגולה ו 1 אונקיה סלמון.
הסר את הביצים מחבת עם כפית מחוררת; העליון כל כריך עם ביצה 1.
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
בחירה בת קיימא: חפשו סלמון שכותרתו "סלמון אלסקה בר," ואתה יכול להיות בטוח שאתה מקבל מאכלי ים קיימא.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.