זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם בצק עלים לארוז, בצל, סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, ו סלמון מעושן וטארט בצל.
הוראות
1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
על לוח מקומח, לגלגל את הבצק על עובי של מטבע 1. לחץ לתוך פח 20cm טארט עם תחתית נשלפת. מרפדים את המאפה בנייר שומני וממלאים בשעועית אפייה.
סלמון מעושן עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.