סלמון מתוק עם בעיטה
אם יש לכם רוטב סויה, חומץ אורז, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בעיטה מתוקה: צ'יפוטלה צ' יפס בטטה קינמון, תפוחי אדמה מתוקים מוקרמים עם בעיטה!, ו אגוזי פקאן מתוקים ומתובלים-עם בעיטה.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף. שמור 1/4 תערובת חומץ כוס.
מערבבים פלפל אדום, מלח, ואבקת חמישה תבלינים; לשפשף באופן שווה על צד עור של סלמון.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. לצלות 16 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness, צחצוח לעתים קרובות עם תערובת חומץ.
מקום שמור 1/4 כוס תערובת חומץ בקערת זכוכית מיקרוגל-בטוח קטן. מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או עד מבעבע.
טפטוף על דגים; מפזרים בצל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.