קושיקל
מוכן ב12 דק.
מנות1
ציון בריאות72
מגזין

סלמון עם זיגוג מיסו מנטה

סלמון עם זיגוג מיסו מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם זיגוג מיסו מנטה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם מנטה, סוכר חום, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. עם כפית נסו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו לשניים, סלמון בגריל עם זיגוג מיסו, ו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את זרעי שומשום, מיסו, מירין, וסוכר יחד עם מזלג (ייתכן שיהיה עליך להשתמש בחלק האחורי של המזלג כדי לרסק את מיסו קצת קודם).
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים את המנטה, כוסברה ושום מערבבים לשלב.אם אתה BBQing, לקבל את האש שלך הולך ולוודא שיש לך אזור קריר יותר של האש לשים על הדגים.אם אתה משתמש ברוילר, לשים מתלה התנור שלך באמצע התנור ולהפוך את broiler על גבוה. קבל מחבת עם מתלה חוט על גבי מוכן (אני פשוט להשתמש מדף מתוך התנור טוסטר על גבי תבנית אפייה).ממש לפני שאתה מוכן לזרוק את הסלמון בתנור, לתת לו ציפוי עבה נחמד של זיגוג, במיוחד על גבי (בצד הבשר).
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את הסלמון, על המדף, צד העור למטה.מבשלים עד הזיגוג הוא נחמד וחום ואת הסלמון הוא רק בקושי שקוף על זה החלק העבה ביותר 7-12 דקות בהתאם לעובי של הסלמון ואת הטמפרטורה של מקור החום שלך. אם הזיגוג מתחיל לשרוף לפני הסלמון נעשה, להניח חתיכת נייר על גבי הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.