סלמון עם סלט תפוחי אדמה
סלמון עם סלט תפוחי אדמה נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חזרת, בצל ירוק, תפוחי אדמה חדשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה סלמון, סלט סלמון, תפוחי אדמה ושמיר, ו סלט תפוחי אדמה סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני.
מוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות ולהביא לרתיחה.
להוסיף 1 כפית מלח, להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, 15 עד 18 דקות.
מסננים ורצים מתחת למים קרים כדי להתקרר.
חתוך לרבעים.בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.מתבלים את הסלמון עם כפית מלח ופלפל כפית. מבשלים עד אטום לאורך, 4 עד 5 דקות לכל side.In קערה גדולה, לשלב את חזרת, חומץ, בצל ירוק, הנותרים 3 כפות שמן, כפית מלח, כפית פלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת גרגיר הנחלים על ההלבשה וזורקים לשלב.
מגישים את הסלט עם הסלמון.