זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). חביתת סלמון מעושן עם בצל אדום וצלפים, סלמון מלוח וסלט עגבניות עם בצל (Aka Lomi Lomi סלמון, ו סלמון קון סלסה דה Alcaparras (סלמון עם רוטב צלפים) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
Sauté הבצל ושום: בסיר גדול, רחב (לפחות 12 אינץ ' רחב) (אחד שמגיע עם כיסוי), שמן זית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב קבוע, עד רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיפים עגבניות, טימין, גרידת לימון ומיץ, צלפים, חלפיניו, מלח, פלפל: להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את העגבניות, טימין, גרידת לימון, מיץ לימון, צלפים, פלפלים חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מבשלים במשך 10 דקות, הוספת מעט מים במידת הצורך כדי למנוע מהרוטב להתייבש מדי. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
הוסף יין ומים:
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים 1/3 כוס יין לבן-שרדונה פשוט יעבוד.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
8
הוסף 1/4 כוס מים. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
מניחים את הפילה במחבת על גבי הרוטב, העור בצד למטה, אם הפילה עדיין בעור שלהם. מכסים ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לבשל במשך 4-7 דקות, תלוי כמה עבה את החתכים של דגים. לתקוע את הדג במזלג ולחפש doneness. הדג צריך עדיין להיות קצת נדיר באמצע, אבל לא גלם.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.