זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). חביתת סלמון מעושן עם בצל אדום וצלפים, סלמון מלוח וסלט עגבניות עם בצל (Aka Lomi Lomi סלמון, ו סלמון קון סלסה דה Alcaparras (סלמון עם רוטב צלפים) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
Sauté הבצל ושום: בסיר גדול, רחב (לפחות 12 אינץ ' רחב) (אחד שמגיע עם כיסוי), שמן זית חום בינוני.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.