סלמון עם עגבניות, בצל, צלפים דורש על 26 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 23 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 45 . זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך מיץ לימון, פלפלים חלפיניו או, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון עם עגבניות, בצל וצלפים, חביתת סלמון מעושן עם בצל אדום וצלפים, ו סלמון מלוח וסלט עגבניות עם בצל (Aka Lomi Lomi סלמון.
הוראות
1
1 בסיר גדול, רחב (לפחות 12 אינץ ' רחב) (אחד שמגיע עם כיסוי), שמן זית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב קבוע, עד רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את העגבניות, טימין, גרידת לימון, מיץ לימון, צלפים, פלפלים jalapeo. מבשלים במשך 10 דקות, הוספת מעט מים במידת הצורך כדי למנוע מהרוטב להתייבש מדי. מלח ופלפל לפי הטעם. 2
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים 1/3 כוס יין לבן-שרדונה פשוט יעבוד.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
5
הוסף 1/4 כוס מים. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מניחים את הפילה במחבת על גבי הרוטב, העור בצד למטה, אם הפילה עדיין בעור שלהם. מכסים ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. לבשל במשך 5-10 דקות, תלוי כמה עבה את החתכים של דגים. לתקוע את הדג במזלג ולחפש doneness. הדג צריך עדיין להיות קצת נדיר באמצע, אבל לא גלם.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.