קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

סלמון עם עדשים וחמאת חרדל עשבי תיבול (Saumon aux Lentilles)

סלמון עם עדשים וחמאת חרדל עשבי תיבול (Saumon aux Lentilles)
סלמון עם עדשים וחמאת עשב חרדל (Saumon aux Lentilles) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו כרישה, חמאה, חרדל מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון ועדשים עם עשבי תיבול-חמאת חרדל, פילה חזיר חרדל עם עדשים תפוחים & איולי עשב, ו סלמון בגריל חרדל דבש עם עדשים Puy (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את כל החומרים עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1
להביא עדשים, מים, ו 3/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני כבד, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשל, נחשף, עד העדשים הם רק במכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר מהחום ולתת לעמוד 5 דקות. שמור 1/2 כוס בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז עדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3
בעוד עדשים לבשל, כרשה קוצצים, ולאחר מכן לשטוף. לבשל כרישה בחמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים עדשים עם נוזל בישול שמור לכרישה יחד עם 3 כפות חמאת חרדל-עשב ומבשלים, ערבוב, עד העדשים מחוממים דרך וחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מוסיפים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה.
1
לטפוח סלמון יבש ומפזרים 1/2 מלח כפית 1/4 פלפל כפית (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
מחממים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים סלמון, והופכים פעם אחת, עד לזהב ורק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מגישים סלמון, מעוטר בחמאת חרדל-עשב הנותרים, מעל עדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1
* חמאת חרדל-עשב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לרכך בטמפרטורת החדר לפני השימוש (1 שעה).* עדשים ניתן לבשל (אבל לא סחוט) 1 יום קדימה ומקורר נוזלי בישול, מכוסה (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(65 עוגיות)(65 עוגיות)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.