סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון
סלמון עם רוטב שמיר Dijon נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פילה סלמון, חרדל דיז'ון, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון, סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון, ו סלמון צלוי ברוטב דיז'ון שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלמון על מחבת מרופדת בנייר כסף, מתבלים עם מלח כפית, ומטגנים עד שזה אותו צבע לאורך פתיתים בקלות, 7 עד 10 דקות, בהתאם לעובי.בינתיים, בסיר, מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן 1 כף חמאה עד שהוא נמס.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, על 1 דקה.
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 3 דקות.להפחית את החום נמוך להקציף בחרדל,שמיר, מלח כפית, ופלפל כפית.
חותכים את שאר 2 כפות חמאה לחתיכות, מוסיפים לרוטב, ומקציפים עד incorporated.
מניחים את הסלמון על צלחות בודדות, כפית את הרוטב מעל, ומפזרים שמיר נוסף.
מגישים עם פרוסות מלפפון (אם תרצה).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.