קושימומחה
מוכן ב1 ש, 7 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

סלמון צדפות נהר קולומביה עם ראגו פטריות בר וקרוקטים של תפוחי אדמה

סלמון צדפות נהר קולומביה עם ראגו פטריות בר וקרוקטים של תפוחי אדמה
סקאלופין של סלמון נהר קולומביה עם ראגו פטריות בר וקרוקטים תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 64% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 1702 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 116 גרם שומן למנה. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, אגוזי לוז באורגון, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגוזי הלוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -7 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 83%. נסו צלי פסיון עם פטריות בר, תפוחי אדמה ובייקון ראגו, סלמון נהר נחושת פראי עם בורה בלאן ורוטב צ'יפוטלה אוכמניות, ו סלמון נהר נחושת פראי בגריל עם רוטב צ'ילי האץ' אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים פילה סלמון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה סלמוןפילה סלמון
3
מערבבים יחד מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר ויוצקים על פילה הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פילה סלמוןפילה סלמון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4
קולים את הסלמון בשמן זית במחבת משני הצדדים עד להזהבה, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
במחבת נקייה מחממים 1/4 כוס שמן זית לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פטריות מנוקות וחתוכות ומטגנים בחום גבוה עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מוציאים מהמחבת ומוסיפים 1 כף חמאה ושאלוט קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
קולים עד להזהבה.
9
מוסיפים את ציר המדירה והעגל ומצמצמים לעקביות סירופית.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
מדיירהמדיירה
10
מוסיפים שמנת, עשבי תיבול, פטריות וחתיכות קטנות מהחמאה שנותרה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
11
מניחים על גבי סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
12
מגישים עם קרוקט תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
13
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות בגודל 2 אינץ', ומבשלים במי מלח עד שהמזלג רך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
מסננים מים מתפוחי האדמה ואז מניחים את הסיר בחזרה על האש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומאדים במשך 2 עד 3 דקות לייבוש תפוחי האדמה היטב. מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת קרם. בזמן שהם עדיין חמים, מוסיפים חמאה, חלמונים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מערבבים היטב עם כף עץ עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
17
בואו להתקרר עד קל לטפל. יוצרים תפוחי אדמה לכדורים בגודל כדור גולף.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
18
מקציפים את הביצה ומניחים לקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
19
מערבבים יחד אגוזי לוז ופירורי לחם בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
מגלגלים כדורי תפוחי אדמה בקמח, ואז לביצה הטרופה, ואז לתערובת פירורי אגוזי לוז / לחם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
21
מקום כדורים במקרר ולתת לעמוד במשך 2 שעות.
22
מחממים שמן ל -350 מעלות צלזיוס בקדרה של 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
23
מניחים כדורי תפוחי אדמה בשמן ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
24
מוציאים מהשמן ומניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
25
מגישים עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו