סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי יש 788 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מים, בצל ירוק, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון שומשום מזוגג ופירה ווסאבי, מחבת סלמון צרוב עם רוטב ווסאבי דבש, ו פירה ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. במחבת מטגן גדולה, על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הזית. פאן-צורבים את פילה הסלמון עד להזהבה משני הצדדים, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
מיונז, ועוד, לפי הצורך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מעבירים לתנור שחומם מראש וממשיכים לבשל עד לסיום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מגישים מעל מצע של פירה ווסאבי, כשמחצית מרוטב המיסו והשזיפים מטפטפים מעל ועם ויניגרט כוסברה ונענע.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
קורצים שומשום לבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ווסאבי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
מיסו
5
מקשטים בבצל ירוק ז ' וליין וענפי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6
בבלנדר או במעבד מזון מעבדים את התרד וגרגר הנחלים למחית דקה. לעבור דרך תמיס או סטיינר. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים, רותחים עד הסוף. לעבור דרך רייקר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
8
להקציף שמנת כבדה וחמאה חמה, 1 חתיכה קטנה בכל פעם. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה רסק ווסאבי ומחית תרד וגרגר הנחלים. מערבבים עד להטמעה טובה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
הדבק ווסאבי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לא מגן מקומי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
בסיר בינוני מחממים את שמן הבוטנים. על אש בינונית מוסיפים את השום, שאלוט, ג ' ינג ' ר ובצל ירוק ומקפיצים עד שהם מבריקים ומשחימים קלות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה כוכב אניס וגרגירי פלפל שחור. ממשיכים לטגן עד לארומטי, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מוסיפים את דמי הכבש וציר העוף. מביאים לרתיחה ומורידים לרתיחה. ממשיכים לבשל עד מעובה מעט. מערבבים פנימה את מחית הפטל, משחת המיסו האדומה והנריום. המשך לצמצם עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטל
מיסו אדום
(הוציאו כבד וצוואר)
אפונה קלופה, לא חובה
12
מערבבים פנימה את החמאה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. אם טארט מדי, להוסיף קמצוץ של סוכר. מסננים דרך צ ' ינואה ושומרים על חום עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון
13
בקערה קטנה משלבים את אבקת החרדל והמים ומערבבים ליצירת עיסה ומניחים בצד. בבלנדר שלבו את הכוסברה, הנענע, החלמון, הבוטנים, הקשיו, מיץ הלימון, הג ' ינג ' ר הכבוש, החומץ והחרדל המשוחזר. מעבדים למחית. בזמן שהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הבוטנים עד לתחליב. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וסוכר. מקררים עד הצורך. השתמשו במחצית מהוויניגרט לטלה ושמרו חצי לסלמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
ג ' ינג ' ר כבוש
עבור מוסיף שומן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קשיו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה
כיבוד המורשת העשירה של ענבי שרדונה, אנו בוחרים בנפרד-ויניפיד המון קטן של ענבי שרדונה זני פרמיה למזג יין של אופי נועז, תוסס וטעמים מאוזנים של תפוח פריך, אגס, ופירות טרופיים.