קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

סלמון צרוב עם רוטב דבש הת ' ר

סלמון צרוב עם רוטב דבש הת ' ר
סלמון צרוב עם רוטב דבש הת ' ר יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 329 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית, סרטנים, תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, סלמון צרוב עם דבש-רוטב בלסמי, ו מחבת צרובה סלמון עם רוטב ווסאבי דבש.

הוראות

1
יום קודם לכן, לחמם את שמן הזית במחבת לא מקל, ואז לבשל את הסלמון,צד עור למטה, במשך 12-15 דקות, מפנה חצי דרך. זה צריך להיות מבושל כל הדרך דרך אטום במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, תכין את הרוטב. שים שמן זית, חרדל, דבש, מיונז וחומץ עם קצת מלח ופלפל לתוך בלנדר ו יז עד בשילוב היטב, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לקלף ולקלח את התפוזים ולהסיר כל פיתה (לעבוד על צלחת, כך שתוכל לתפוס את כל המיצים). לכסות את התפוזים ולשמור במקום קריר. מערבבים את מיץ התפוזים לתוך ההלבשה ולאחסן אותו בצנצנת העליונה בורג. פורסים את הבצלים, מכניסים לשקית פלסטיק ומאחסנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
פתית את הסלמון לחתיכות גדולות באמצעות שני מזלגות להקניט את הבשר בנפרד, ואז כפית מעל מחצית ההלבשה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
כאשר מוכן לשרת, לנער את ההלבשה, לשים את הבצל פרוס, סרטנים וקטעים כתומים בקערה גדולה טפטוף על ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את עלי הסלט וזורקים יחד בקלילות. באמצעות הידיים שלך, בעדינות להרים את התערובת על מגש גדול לפזר על פתיתי סלמון. מתבלים עם קצת פלפל שחור טחון גס ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.