קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

סלסלות מקצפת קקאו עם נקטרינות, פירות יער ושמנת

סלסלות מקצפת קקאו עם נקטרינות, פירות יער ושמנת
סלסלות מרנג קקאו עם נקטרינות, פירות יער, ושמנת נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לכם פטל סל, שמנת של טרטר, קרם דה קאסיס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלסלות מרנג שקדים עם קרם לימון וגרגרים, פירות יער וקיני מרנג שמנת, ו כוסות מרנג עם קרם ליים וגרגרים טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 93°. קו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. באמצעות 3 1/4 - 3 1/2 אינץ ' קוטר ביסקוויט קאטר או קערה כמדריך, עקבות בכבדות 9 מעגלים על כל אחד 2 גיליונות אפייה מצופה קלף. על גיליון אפייה מצופה קלף שלישי ושימוש באותו מדריך, עקבות 10 semicircles. הפוך נייר קלף כך שהצד המסומן הוא למטה (עיגולים וחצי עיגולים יופיעו דרך).
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא 1 1/2 כוסות סוכר אבקת קקאו בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, 1 1/2 כפיות וניל קרם של טרטר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס, על 1 1/2 דקות. בהדרגה להוסיף תערובת סוכר-קקאו ולהכות עד נוקשה מאוד מבריק, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים את 1/3 ל 1/2 אינץ ' מ 1 פינה של 1 גלון שקית פלסטיק resealable. סקופ מרנג מספיק לתוך שקית למלא 3/4 מלא. תיק טוויסט סגור מעל מקצפת ולהחזיק בחוזקה סגור תוך צנרת. מקטרת נקודה קטנה של מרנג תחת קלף בכל פינה של גיליונות אפייה. הקש קלף על נקודות לעוגן. כדי ליצור תחתית סל: החל במרכז כל מעגל מסומן על גיליון אפייה 1, מרנג צינור בספירלה רציפה כדי למלא מעגלים לחלוטין. צינור 12 כדורי שיש בגודל על גבי קצה של כל מעגל. כדי ליצור צדדים סל: על גיליון אפייה שני, מקצפת צינור על גבי קצה מעגלים לייחס ליצירת טבעות. צינור 12 כדורי מרנג בגודל שיש על גבי כל טבעת, מרווח על 1/3 עד 1/2 אינץ ' זה מזה. כדי ליצור ידיות סל: על גיליון שלישי,מרנג צינור על גבי מתווה של חצאי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
אופים מרנג עד מוצק ויבש לגעת, על 2 שעות. כבה את התנור; תן למרינג לעמוד בתנור סגור למשך הלילה להתייבש לחלוטין. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. לאחסן אטום בשכבה אחת בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לזרוק פרוסות נקטרינה עם קרם דה קאסיס בקערה בינונית. מקציפים שמנת, הנותרים 6 כפות סוכר 1 1/2 כפיות וניל בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
נקטרינהnameנקטרינהname
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים 1 מרנג התחתון על כל אחד 8 צלחות.
7
מניחים 1 מקצפת בצד על גבי כל תחתית. כפית של קצפת למרכז של כל סל. למעלה עם כפית של פרוסות נקטרינה, ואז כמה פטל אוכמניות. חזור עם שכבה נוספת של שמנת, נקטרינות, וגרגרים. לטבול מסתיים של 1 מרנג ידית לתוך קצפת לצרף סל 1; לחזור עם ידיות שנותרו. מנפים אבקת סוכר על סלים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
מים נוספיםמים נוספים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
נקטרינהnameנקטרינהname
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מקשטים עם ענפי נענע ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)