קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות83
מגזין

סלק ברווז

סלק ברווז
סלק ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 6421 קלוריות, 161 גרם חלבון ו 545 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור שבבי סלק: מחממים את התנור ל 150 מעלות F (או כדי להתחמם). קו 1 תבנית אפייה עם מגבות נייר ועוד 2 מחבתות עם משי או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שבבי סלקשבבי סלק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חתוך את קצה הסלק. מקלפים את הסלק, שומרים על הצורה העגולה שלהם כדי להכין שבבים עגולים. חותכים לתוך סיבובים דקים נייר באמצעות סכין או mandoline, התאמת ההגדרה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בסיר בינוני, לשלב את החומץ, 1 כוס מים, ואת הסוכר ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הסלק ומרתיחים במשך 1 עד 2 דקות כדי לרכך מעט טעם אותם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5
הסר מהחום ותן לסלק לעמוד בנוזל במשך 5 עד 10 דקות, כדי להתקרר מעט. (הסלק יכול להיות מוכן עד לנקודה זו בקירור עד שבוע בנוזל, לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הסלק למחבת מרופדת מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להניח את פרוסות הסלק על סדינים אפייה מרופדת silpat. הפרוסות יכולות להיות קרובות זו לזו, אבל הם לא צריכים לגעת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים בתנור המחומם להתייבש במשך 10 עד 12 שעות, או עד פריך ויבש.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הסר את השבבים מהתנור, באמצעות מרית קיזוז קטנה, להעביר אותם מתלה קירור. לאחר התקרר, השבבים ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
עבור הברווז: להפוך את צד העור השד ברווז למטה. עם סכין חדה, לעשות חתך לאורך העצם האמצעית, רק כדי לשבור אותו. להחטיף את הלהב על פני העצמות רק כדי לשבור אותם מעט; לא לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
חיתוך העצמות והשארת השד עליהם ימנע מהבשר להתכווץ ולהתפתל כשהוא מתבשל. מתבלים את שד הברווז במלח, פלפל וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
12
במחבת טחון גדולה, מחממים 1 כפית שמן זית על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מניחים את השד במחבת, צד העור למטה, ומבשלים לאט, התאמת החום במידת הצורך, במשך כ 10 דקות, או עד חום זהוב. כאשר השחמה, להסיר את השד מן המחבת ולמקם על קרש חיתוך. להפריד את בשר השד מהעצם. קוצצים את הפגר לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מוסיפים את העצמות הקצוצות לשמן שנותר במחבת, מגבירים את החום, ומטגנים עד שהעצמות משחימות בעושר רב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הצוואלוט ואת הצלי במשך כ 2 דקות, או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3
מוסיפים את השום, סלק קצוץ, 1 כפית סוכר, והחומץ הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
יוצקים את היין האדום לתוך המחבת, ולהביא לרתיחה, גירוד התחתון כדי להסיר את כל חתיכות השחמה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום והמתח.
6
מפזרים את השדיים עם הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
מחממים את 1 כפית שמן זית הנותרים על חום בינוני במחבת טחון גדול מספיק כדי להחזיק את השד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את צד העור השדיים למטה במחבת, מניחים סיר כבד קטן על גבי השד כדי לשקול אותו, ומבשלים כ 4 דקות כדי לפרוס את העור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הסר מהחום.
10
רגע לפני ההגשה, מערבולת החמאה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
חתוך את שד הברווז לשניים. אם משרתים 4 אנשים, לחתוך כל שד חצי 2 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
12
מניחים את הברווז על צלחות הגשה; כפית את הרוטב בצד, מקשטים עם שבב מקצב, ומפזרים את הברווז עם פלר דה sel ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Fleur De SelFleur De Sel
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
13
מגישים את שבבי סלק הנותרים בצד, עם beaucoup DE LOVE.
מרכיבים שתצטרך
שבבי סלקשבבי סלק

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1/4 אינץ') סלק לקוביות קלופים, (כ 2 בינוני)(1/4 אינץ') סלק לקוביות קלופים, (כ 2 בינוני)283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלק בינוני (על כל אחד)סלק בינוני (על כל אחד)2שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש, כגון פוינט נואר או סירהיין אדום יבש, כגון פוינט נואר או סירה2חתיכות טופי הית' בר1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן2שרימפס וורידיםFleur de selFleur de sel2שיני שום, כתוששיני שום, כתוש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון3קילוגרםברווז מוסקובי (רגליים נפרדות, לשמור בפעם אחרת)ברווז מוסקובי (רגליים נפרדות, לשמור בפעם אחרת)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2שרימפס וורידיםמלח ים משובחמלח ים משובח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט חתוכים לקוביות (כ 4)שאלוט חתוכים לקוביות (כ 4)1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)