סנאפר אדום מאודה עם פטריות וג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אורז דביק ריחני, ממרח מיסו, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר אדום מאודה עם זנגביל טרי מתכון ליים, דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח.
הוראות
1
במעבד מזון מיני, לשלב את הבצל הירוק עם צ ' ילי, עשב לימון, זנגביל ו 1/2 כפית מלח. תהליך כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
בסיר בינוני, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. מערבבים את הדבק בצל ירוק ולהסיר מהחום. מערבבים במיסו, רוטב דגים, טרגון וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
רוטב דגים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
מיסו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
תדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים שני גיליונות 20 על 26 אינץ ' של רדיד כבד חובה על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
טפטף את נייר הכסף בשמן זית לפזר עם שאלוט. סדר חמש של פילה סנאפר במרכז כל פיסת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפר
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
לטפטף את הפילה עם היין הלבן ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מורחים את scallions-הדבק miso על פילה העליון עם פטריות edamame, אם משתמשים. מקפלים את הצדדים של רדיד ולאטום את המנות.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים את החבילות על הגריל ואדים על אש בינונית במשך כ 15 דקות, עד החבילות מתנפחות והמיצים בפנים מבעבעים במרץ.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מעבירים את הדגים והירקות לצלחות. כפית את מיצי הבישול על גבי ומגישים עם אורז דביק ריחני.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.