קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סנאפר לימון צלוי שלם עם זיגוג לימון-משמש

סנאפר לימון צלוי שלם עם זיגוג לימון-משמש
סנאפר לימון צלוי שלם עם זיגוג לימון-משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 94 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סנאפר yellowtail, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון, רטבים - זיגוג לימון משמש / דאקירי ליים / אננס ג'ינג'ר, ו סנאפר לימון בזיליקום בגריל עם פלפלים קלויים.

הוראות

1
שמן קל תבנית אפייה או גיליון אפייה חסון. יש לשטוף דגים, לטפוח יבש, ולשכב במחבת. (בהתאם לגודל של המחבת והדגים שלך, ייתכן שיהיה עליך להשתמש בשני מחבתות כדי להכיל את כל 4 הדגים.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מערבבים מיץ לימון ו -4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מברשת דגים בפנים ובחוץ עם חצי זיגוג לימון-משמש; להגדיר זיגוג נשאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
חומר חלל של כל דג עם 2 עד 3 פרוסות לימון 2 עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
להניח 1 או 2 פרוסות לימון על גבי כל דג, ולקשור כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
אופים, חשוף, ב 425 במשך 15 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, להקציף יחד עמילן תירס זיגוג שמורות בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מגישים רוטב עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו