סנדאי טורטיה עם סלסה מנגו נענע
סונדי טורטיה עם סלסה מנגו מוטבע יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 517 קלוריות. תמורת $1.55 למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם שמן קנולן, תותים, טורטיות תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: אמנון עם קרום טורטיה עם סלסת מנגו, לחם קרקר טורטיה עם סלסת מנגו וסלסת מנגו אננס + צ'יפס טורטיה תוצרת בית.
הוראות
במחבת 10 אינץ', מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה ל-370 מעלות או עד שרצועת טורטייה ירדה פנימה רוחשת במרץ.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה. לְהַפְרִישׁ. בעזרת מלקחיים מחליקים טורטייה אחת לתוך השמן. מטגנים, הופכים פעם אחת, עד שהוא מפסיק לבעבע והופך לחום זהוב, כ-2 דקות.
מוציאים ומניחים על מגבות נייר המרפדות רשת גדולה על תבנית רדודה.
מפזרים בנדיבות סוכר קינמון. חוזרים על הפעולה עם טורטייה אחת בכל פעם, ולאחר מכן עם רצועות הטורטייה. (ניתן לשמור בנייר כסף או פח גדול למשך הלילה.)
עד 4 שעות קדימה, ערבבו את 7 המרכיבים הבאים לסלסה; מקררים עד להגשה.
שמים 3 כדורים קטנים של סורבה או גלידה על כל טורטייה. מעל פירות, מעטרים ברצועות טורטייה ומגישים מיד.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
שמנת שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון הם בחירה מצוינת עבור סונדי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "