סנדלר שטרודל תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל סנדלר Streusel תפוח. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 470 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל, אגוז מוסקט טחון, סוכר חום בתקיפות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), קובלר אוכמניות-אפרסק עם פרלין - פקאן Streusel, ו סנדלר אפרסק, Miel De Nuez, עוגיות Streusel חומות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מורחים מילוי תפוח במחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' בחמאה.
בקערה גדולה, להכות ביצים, חלב מרוכז ממותק, חמאה מותכת ותבלינים; לשפוך מעל מילוי תפוח. בקערה קטנה, לשלב סוכר חום וקמח; לחתוך חמאה קרה עד מתפורר.
תוסיף אגוזים ושיבולת שועל.
אופים 50 דקות או עד סט. מגניב.
מגישים חם עם גלידת וניל (אופציונלי). אחסן שאריות מכוסות במקרר.