סנדל קורדון בלו
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, קליפת תפוז, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. סנדל קורדון בלו, דג סנדל ממולא בבשר סרטנים (לייט-בלו), ו עוף קורדון בלו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים 1 פרוסת כל חזיר וגבינה במרכז כל פילה.
לחתוך כדי להתאים במידת הצורך.
מפזרים קליפת תפוז ופלפל באופן שווה על כל פילה.
מגלגלים את הפילה ומאובטחים עם קיסמים.בעדינות לטבול לחמניות ביצה מוכה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מניחים בתבנית אפייה 12x8x2 אינץ'.להמיס מרגרינה במחבת רוטב על חום בינוני; תערובת בקמח.מערבבים לאט חלב ומבשלים עד מעובה.
יוצקים רוטב על דגים וגבינת פרמזן.
אופים במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.