ספגטי יין אדום חריף
ספגטי יין אדום חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 545 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, עלי פטרוזיליה שטוחים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב zinfandel אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,זינפנדל תות שדה כקינוח. נסו ספגטי יין אדום, ספגטי יין אדום כפרי, ו ספגטי ביין אדום עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך 6 דקות, מערבבים פסטה מדי פעם, עד מבושל למחצה.
מסננים ושומרים את מי הפסטה.
במחבת nonstick 12 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום כתוש ו 1 כפית מלח. מבשלים עד השום הופך ריחני, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את היין ואת רסק העגבניות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל בעדינות במשך 3 דקות.
הוסף את הפסטה למחבת. מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שכמעט כל היין נספג והפסטה רכה אך עדיין קשה לנשיכה, כ -5 דקות (אם תערובת הפסטה יבשה מדי, מוסיפים מים לבישול פסטה 1/4 כוס בכל פעם).
מערבבים את החמאה ו 1 כפית מלח. להגביר את החום, ולזרוק עד רוטב היין מתעבה מספיק כדי לצפות את הפסטה, על 1 דקה. לזרוק כדי להתמזג.
מוסיפים את הפטרוזיליה וגבינת העז ומגישים.