קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

ספגטי קיסר

ספגטי קיסר
ייתכן שספגטי קיסר הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. נסו סלט קיסר תירס קלוי עם פרמזן יוגורט יווני רוטב קיסר, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. לאחר הרתיחה, מלח את המים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד קצת ביישן של אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
ראשים למעלה: אתה צריך להזמין כ 1 כוס של מי בישול עמילניים רק לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
בעוד הפסטה מתבשלת, לשים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ולהוסיף שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את האנשובי ומבשלים עד שהם נמסים לתוך השמן, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני-נמוך ולהוסיף את השום, מערבבים 1 דקה ולאחר מכן להוסיף בווסטרשייר. לגרוס את escarole ולהוסיף כמה חופנים בכל פעם, wilting הירוקים בשמן השום. להלביש את הירוקים עם הרבה פלפל ואגוז מוסקט קטן, ואז לסחוט את המיץ של 1 לימון על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אסקרולאסקרול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ירוקירוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את מי הבישול העמילניים השמורים לביצים בקערה קטנה ומכים יחד כדי למזג אותם. כבה את החום והוסף את הפסטה המנוקזת ואת תערובת הביצים. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
הוסף חצי מהגבינה וזרוק במרץ במשך 1 דקה. לבשו את הפסטה עם טפטוף של שמן זית כתית מעולה והעבירו לצלחת הגשה. תעביר את שאר הגבינה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת