ספגטי קיסר
ייתכן שספגטי קיסר הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. נסו סלט קיסר תירס קלוי עם פרמזן יוגורט יווני רוטב קיסר, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. לאחר הרתיחה, מלח את המים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד קצת ביישן של אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
ראשים למעלה: אתה צריך להזמין כ 1 כוס של מי בישול עמילניים רק לפני ניקוז.
בעוד הפסטה מתבשלת, לשים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ולהוסיף שמן זית כתית.
מוסיפים את האנשובי ומבשלים עד שהם נמסים לתוך השמן, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני-נמוך ולהוסיף את השום, מערבבים 1 דקה ולאחר מכן להוסיף בווסטרשייר. לגרוס את escarole ולהוסיף כמה חופנים בכל פעם, wilting הירוקים בשמן השום. להלביש את הירוקים עם הרבה פלפל ואגוז מוסקט קטן, ואז לסחוט את המיץ של 1 לימון על המחבת.
מוסיפים את מי הבישול העמילניים השמורים לביצים בקערה קטנה ומכים יחד כדי למזג אותם. כבה את החום והוסף את הפסטה המנוקזת ואת תערובת הביצים. מערבבים לשלב.
הוסף חצי מהגבינה וזרוק במרץ במשך 1 דקה. לבשו את הפסטה עם טפטוף של שמן זית כתית מעולה והעבירו לצלחת הגשה. תעביר את שאר הגבינה ליד השולחן.