זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סקווש בלוט, ארוגולה, gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סקווש בלוט קלוי ופיצה גורגונזולה, סקווש בלוט ופיצה Gorgonzola, ו סקווש אצטרובל עם Gorgonzola.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים את הסקווש לשניים מלמעלה למטה. לגרוף את הזרעים. חותכים את הדלעת לתוך 1/2 ל 3/4 אינץ ' רחב חצי ירחים ומניחים בקערה בינונית. לזרוק את הסקווש עם סירופ, שמן זית, פתיתי פלפל אדום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.