קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סקווש בלוט קלוי ופיצה גורגונזולה

סקווש בלוט קלוי ופיצה גורגונזולה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סקווש בלוט, ארוגולה, gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סקווש בלוט קלוי ופיצה גורגונזולה, סקווש בלוט ופיצה Gorgonzola, ו סקווש אצטרובל עם Gorgonzola.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים את הסקווש לשניים מלמעלה למטה. לגרוף את הזרעים. חותכים את הדלעת לתוך 1/2 ל 3/4 אינץ ' רחב חצי ירחים ומניחים בקערה בינונית. לזרוק את הסקווש עם סירופ, שמן זית, פתיתי פלפל אדום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים את הדלעת עד מכרז וזהב, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
שמור את הטמפרטורה על התנור ב 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מרדדים את הבצק פיצה על חתיכת קמח מאובקת של נייר קלף בקוטר 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מניחים את הפיצה ואת נייר הקלף על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מפזרים את גבינת המוצרלה ואת Gorgonzola על בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
GorgonzolaGorgonzola
9
אופים בתנור עד הזהב מבושל דרך, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מקלפים את העור מהדלעת. מעל הפיצה המבושלת עם הדלעת המבושלת. למעלה עם ארוגולה ואת הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סכין קילוףסכין קילוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.