סקווש ספגטי קלוי עם אספרגוס וגבינה עיזים
סקווש ספגטי קלוי עם אספרגוס וגבינה עיזים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. . אם יש לך דלעת ספגטי, שום, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת ספגטי, רימון & סלט גבינת עיזים, דלעת ספגטי עם גבינת עיזים מרינרית וקציצות בשר, ו מעדן צלוי עם פארו, בצל אדום קלוי, גבינת עיזים וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
רסס ספגטי סקווש עם ספריי בישול ועונה עם מלח ופלפל.
מקום סקווש, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ -35 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
בצל מטגן בשמן חם עד רק מתחיל להפוך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים אספרגוס לבצל וממשיכים לטגן עד הבצל רך, 5 דקות יותר. מערבבים שום לתוך תערובת בצל; לטגן עד ריחני, על 1 דקה.
להחזיר מחבת לחום. לגרד ספגטי סקווש בשר מן העור באמצעות מזלג ליצור 'אטריות'; מערבבים אטריות לתוך מחבת חם לטגן עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים מרק ירקות למחבת עם דלעת ספגטי; להביא מרק לרתיחה ומבשלים עד מופחת בעיקר, על 2 דקות. מערבבים בצל תערובת גבינת עיזים לתוך דלעת ספגטי עד גבינה מותכת, על 1 דקה.
מוסיפים בזיליקום וקורנית. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם.